În marja P-TECC- Parteneriatul pentru Cooperare Transatlantică în Energie și Climă- ce s-a desfășurat în aceste zile la București, ELCEN a consolidat relațiile de cooperare cu Departamentul pentru Energie din Statele Unite ale Americii în cadrul eforturilor ELCEN de a diversifica activitatea de producere a energiei electrice și termice, atât pe gaz, cât și din surse regenerabile.
ELCEN explorează în prezent oportunitatea implementării unor tehnologii de utilizare a resurselor geotermale în cadrul sistemului de încălzire centralizată din București.
În acest sens, reamintim că ELCEN a semnat marți, 23 iulie, în cadrul P-TECC un Memorandum de Înțelegere cu SAGE Geosystems, o companie din SUA ce dezvolta tehnologii de valorificare și stocare a energiei geotermale, în vederea realizării unui studiu privind integrarea resursei geotermale în SACET București.
În marja P-TECC, reprezentanții Departamentului pentru Energie din SUA au efectuat și o serie de vizite de lucru in vederea unor discuții aplicate și a identificării infrastructurii energetice disponibile.
Publicat la iulie 26, 2024
Postat in
Evenimente
Cel mai mare producător de energie termică din România

Latest Portfolio

Need Any Help? Or Looking For an Agent

Working Hours : Sun-monday, 09am-5pm
© 2022 Vankine. All Rights Reserved.